Entro Optima Miljö – klimatbudget enligt internationell standard

Entro Optima Miljö

Nu kan du som kund av Entro Optima hämta ut CO2-avtrycket för ditt företag och dina hyresgäster. Entro Optima Miljö är en modul som samlar all nödvändig data och genererar en fullvärdig klimatbudget enligt GHG-protokollet. Vi har utvecklat den här programvaran så att du enkelt kan få en överblick över vilken inverkan din organisation har på klimatet och hur du kan kompensera för företagets utsläpp.

Varför ska man ha en klimatbudget?

Bättre översikt, förstärkt varumärke, värdeskapande och en önskan från investerarna – det här är några av fördelarna med att kunna visa upp en klimatbudget. Entro Optima Miljö samlar in alla data i ett system och visar samtidigt hur ni bidrar till att minska CO2-utsläppen. Det visar också investerare att att ni kan rapportera enligt internationella standarder.

                              

Vill du läsa mer om själva modulen? Klicka här för fler detaljer
Vad kostar Entro Optima Miljö?

Som befintlig kund hos Entro har du nu möjlighet att få Entro Optima Miljö till ett reducerat pris – hela 20%  rabatt på ord. pris. Den här kampanjen varar fram till 2018.12.31!

Även om du inte är en Entro-kund sedan tidigare, men tycker att det här låter intressant, vill vi gärna att du kontaktar oss för ett informellt samtal.

Kontaktinformation

Fyll i dina kontaktuppgifter, så tar vi snart kontakt med dig.

 

Genom att trycka på ”Skicka” accepterar du att vi lagrar den personliga information du har tillhandahållit och använder den för kommersiella utskick, till exempel nyhetsbrev och inbjudningar. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Se våra personskyddsregler