Våra kunder har lägre energikostnader, lägre energiförbrukning och mindre klimatutsläpp än andra.

Hur kommer det sig?

Vi är specialister på det här. Vi ägnar all vår tid åt de här frågorna. Och, inte minst, arbetar vi utifrån vår egen metod som vi utvecklat under många år. Den här metoden är unik och bygger på fyra huvudpelare

Entrometoden

Faktabaserat

Vi samlar in stora mängder data i de företag som vi kartlägger och analyserar. Detta gäller både statiska data och löpande driftdata.

Digitaliserat

Vi överlåter en stor del av jobbet som rådgivare till datorer – både för insamling och bearbetning av data. Det gör att vi arbetar effektivt och med hög precision.

Värdeskapande

Våra projekt går med överskott. Vi fokuserar hela tiden på lönsamhet i våra tjänster. Och inte minst: vi dokumenterar lönsamheten baserat på fakta, inte på gissningar.

Partnerskap med kunden

Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder. Det ger de bästa resultaten.

Informationsteknik

Entro övervakar och samlar in driftdata från tusentals fastigheter i Norge, Sverige och Danmark.

Vi använder avancerad teknik för att hämta in data varje timme. Data som i nästa steg bearbetas vidare för att bli värdefull information. Informationen skickas tillbaka till fastighetsägare, driftoperatörer, rådgivare och konsulter och bildar underlag för såväl löpande driftåtgärder som tekniska förbättringar och annan service. Det här är information om exempelvis energiförbrukning, avfallsflöden, klimatpåverkan och ekonomi.

Läs mer om Entro Optima

Rådgivning

Som kund hos oss får du tillgång till specialister inom en rad olika områden. Vi har en bra blandning av medarbetare med yrkesutbildning och akademiska examina inom energi, elektro, VVS, bygg, miljö, IT och ekonomi.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen och har stött på de flesta utmaningar och problem tidigare.

Läs mer om våra rådgivningstjänster

Stian Vollan-Hansen Entro
Service

Våra servicetjänster omfattar områden som anläggningsadministration, fakturakontroll och tekniskt driftstöd. Vi bidrar med kompetens och kapacitet.

Våra kunder får avlastning, ett professionellt utförande och garanti för att allt utförs i rätt tid.

Läs mer om våra avlastningstjänster