Nu blir det lättare att logga in på Entro Optima

Optima logginn

Från vecka 45 kan du komma över den här skärmen när du loggar in på Entro Optima. Ingen fara! Endast vi uppgraderar systemet och gör det lättare för dig att logga in.

Den nya lösningen för att logga in på Entro Optima innebär att:

  • Din e-postadress kommer att vara länkad till din Entro Optima-användare och kommer att vara ditt nya användarnamn
  • Du kan fritt välja ett lösenord
  • Om du har glömt ditt lösenord har du möjlighet att välja ett nytt
  • Du kan ändra din egen personliga information själv

Vad behöver du göra?

Vi rullar gradvis ut den nya lösningen. När det är din tur kommer du att:- bli ombedd att ange din e-postadress- få ett e-postmeddelande med en länk du behöver trycka på för att välja ditt eget lösenord- bli ombedd att bekräfta och, vid behov, ändra ditt namn och telefonnummer Du kan inte göra dessa ändringar i mobilappen, bara i en webbläsare.

Har du som jobb att övervaka energi- och vattenförbrukningen hos flera kunder? Vissa användare har tillgång till Entro Optima på flera företag. Med den nya lösningen behöver de inte logga in igen för varje kund och kan växla mellan olika kunder inom Entro Optima. När inträffar förändringen?

Vi kommer att börja rulla ut en ny inloggningslösning i vecka 45. Du kan logga in med ”gammal” användare fram till februari 2020. Därefter kommer åtkomsten till din användare att stängas. Det är dock möjligt att öppna åtkomsten igen genom att kontakta oss.

Frågor?

Kontakta Jorun Eggen på telefon +47 995 16 990 eller e-post jorun.eggen@entro.no